Repülés tudástár

repülés tudástár ,tudásbázis,

A repülés tudástár az elméleti alapokat, a repülés alaptételeit, alapfogalmait, speciális kifejezéseit, rövidítéseit gyűjti össze struktúráltan, különféle témakörökre és kategóriákra bontva. A repülés tudástárban találhatsz aerodinamika, repülésmeteorológia, légi-jog, szerkezettan, műszertan témakörök mellett géptípusok leírásait és képzési tematika leírásokat repüléshez szükséges dokumentumokat és eljárások leírásait is. A repülés tudástár bejegyzések különböző interneten publikusan elérhető forrásokból (pl.: wikipedia), saját készítésű anyagokból, tanfolyami jegyzetekből és olvasóink által beküldött anyagokból állnak össze. A repülés tudástár célja, hogy a laikus érdeklődők a pilótanövendékek és a pilóták is hasznos információkhoz jussanak. Ha valamit keresel használd az oldalon az alábbi keresőt! Ha szeretnéd bővíteni a repülés tudástárat, jelentkezz az oldal alján.

[bkb_search /][bkb_category limit=”100″ orderby=”title” order=”ASC” cols=”3″ /]

NINCS A REPÜLÉS TUDÁSTÁRBAN?

KÉRDEZZ VAGY JAVASOLJ TÉMÁT!

HA REPÜLÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSED VAGY TÉMAJAVASLATOD VAN, AMI A REPÜLÉS TUDÁSTÁRBAN JELENLEG NEM SZEREPEL, JELEZD NEKÜNK! KIDERÍTJÜK A VÁLASZT ÉS FELTÖLTJÜK!

ÍRJ TE IS A REPÜLÉS TUDÁSTÁRBA!

VEGYÉL RÉSZT A REPÜLÉS TUDÁSTÁR ÉPÍTÉSÉBEN!

HA SZERETNÉL A REPÜLÉS TUDÁSTÁRBA PUBLIKÁLNI, VAGY HA MÁR VAN KÉSZ ANYAGOD AMIT FELRAKNÁL, REGISZTRÁLJ AZ OLDALON ÉS VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. NEVED ÉS KLUBOD IGÉNY SZERINT MEGJELENIK A BEJEGYZÉSBEN.