A WEBOLDALRA ÉRKEZŐ MINDEN LÁTOGATÓ, AZ OLDAL HASZNÁLATÁVAL, ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELHASZNÁLÁSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYOKAT, FELTÉTELEKET:

  • A WEBOLDALON MEGJELENŐ ÖSSZES ADAT ÉS INFORMÁCIÓ KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÁSUL SZOLGÁLNAK, AZOK MINDENKORI HASZNÁLATA, FELHASZNÁLÁSA A LÁTOGATÓK SAJÁT KOCKÁZATÁRA ÉS FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK.

 

  • AZ OLDAL SZERZŐI JOGI OLTALOM ALATT ÁLL. A WEBOLDALON MEGJELENT ADATOK ÜZLETI CÉLÚ MÁSOLÁSA, FELHASZNÁLÁSA, UTÁNKÖZLÉSE KIZÁRÓLAG A TULAJDNOSOK HOZZÁJÁRULÁSÁVAL ENGEDÉLYEZETT.

 

  • FOLYAMATOSAN TÖREKSZÜNK A WEBOLDALON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉRE, AZONBAN A KAPCSOLÓDÓ KÜLSŐ SZOLGÁLTATÓK MINDEGYIKE FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT, HOGY FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL MÓDOSÍTSA SAJÁT HATÁSKÖRÉBE TARTOZÓ TEVÉKENYSÉGEIT ÉS AZOK KÖRÜLMÉNYEIT, ÍGY AZ ADATOK ÉS INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGÁÉRT, VALÓDISÁGÁÉRT, ÉRVÉNYESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM TUDUNK VÁLLALNI.

 

  • A WEBOLDALON TALÁLHATÓ KÜLSŐ HIVATKOZÁSOKON KERESZTÜL ELÉRHETŐ MÁS FORRÁSOKON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓKAT NEM ELLENŐRIZZÜK, EZEK MINDENKORI ELÉRHETŐSÉGÉÉRT, TARTALMÁÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALNI NEM TUDUNK.

 

  • A WEBOLDALT FOLYAMATOSAN ÜZEMELTETJÜK, DE GARANTÁLT RENDELKEZÉSRE ÁLLÁST NEM TUDUNK NYÚJTANI, ÍGY TECHNIKAI PROBLÉMÁKBÓL, KIESÉSBŐL, NEM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉBŐL, MEGHIBÁSODÁSÁBÓL, VAGY MÁS HASONLÓ OKBÓL ADÓDÓ KÁROKÉRT, VESZTESÉGEKÉRT, KÖLTSÉGEKÉRT NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI.

 

  • A REGISZTRÁCIÓK SORÁN SZEMÉLYES SZENZITÍV ADAT MEGADÁSÁT NEM TESSZÜK KÖTELEZŐVÉ. BIRTOKUNKBA JUTOTT SZEMÉLYES ADATOKAT BIZALMASAN, A MINDENKOR HATÁLYOS ADATVÉDELMI JOGSZABÁLYOK SZERINT KEZELJÜK. AZ ADATOKAT HARMADIK FÉLNEK SEMMILYEN CÉLBÓL NEM ADJUK KI!

 

  • FIGYELEM! AZ OLDAL BÁRMILYEN MEGRONGÁLÁSA, FELTÖRÉSE, ÜZEMKÉPTELENNÉ TÉTELE, ELÉRHETŐSÉGÉNEK KORLÁTOZÁSA, BLOKKOLÁSA, ILLETVE BÁRMILYEN ILLETÉKTELEN BEHATOLÁS, ADATOK ILLETÉKTELEN MEGSZERZÉSE, LEMÁSOLÁSA, TOVÁBBÍTÁSA BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL EZÉRT TILOS!

 

  • A JELEN JOGI NYILATKOZATBAN FOGLALTAK MEGSÉRTÉSE ESETÉN A POLGÁRI JOGI ÉS BÜNTETŐJOGSZABÁLYOKBAN, AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁSOK, VALAMINT AZ INFORMÁCIÓS TÁRSADALOMMAL ÖSSZEFÜGGŐ SZOLGÁLTATÁSOK EGYES KÉRDÉSEIRŐL SZÓLÓ 2001. ÉVI CVIII. TÖRVÉNYBEN FOGLALTAK SZERINTI JÁRUNK EL.

 

  • A JELEN NYILATKOZATBAN NEM SZABÁLYOZOTT KÉRDÉSEKBEN AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁSOK, VALAMINT AZ INFORMÁCIÓS TÁRSADALOMMAL ÖSSZEFÜGGŐ SZOLGÁLTATÁSOK EGYES KÉRDÉSEIRŐL SZÓLÓ 2001. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY RENDELKEZÉSEIT KELL ALKALMAZNI.